Bride en Groom

3 typen mannen schoenen voor een bruiloft

Geplaatst op

Naast dat het uitzoeken van een outfit voor een of jouw bruiloft een van de taken is, is het uitzoeken van geschikte schoenen dat ook. Uiteraard ben je vrij in de keuze van je schoenen, maar we geven je graag een aantal tips wat betreft een juiste schoenkeuze voor op een of jouw bruiloft. 

Oxfords wholecuts schoenen

Nette leren herenschoenen, die gesneden zijn uit een stuk leer: de wholecuts. Deze schoenen passen perfect bij een echte ‘black tie’ thema in pak, met stropdas. Om te voorkomen dat het leer erg stug is en je er moeilijk op kunt lopen, raden we je wel aan ze een aantal keer te dragen voor de bruiloft. Zo zitten ze al wat soepeler op de grote dag. Ga voor een klassieke zwarte schoen of stem de kleur van de schoenen af op je pak. 

Oxfords cap-toe schoenen

Nog een klassiek en stijlvol exemplaar zijn de oxfords cap-toe schoenen. In plaats van een egale schoen zonder naden of reliëf heeft dit type schoen wat meer textuur en vormen. Ideaal voor een cocktail-stijl thema. Dit type schoen doet het ook heel goed als mooie en nette schoenen voor op kantoor. 

Loafers

Loafers zijn vooral in de zomer een hele goede optie. Ga in plaats van een paar van stof op een bruiloft voor een leer paar. Erg netjes, maar toch summer beach thema proof. Je mag wel sokken aantrekken, maar deze moeten bij loafers niet zichtbaar zijn. Dat is een echte no go. 

Veters

Houd je nou van een speelse look? Dan kun je een speciaal accent toevoegen met je veters. Ga in plaats voor een zwart paar veters bijvoorbeeld voor bijvoorbeeld witte veters of veters met andere kleuren. Kijk op feetuniqueveters.nl voor allerlei soorten en kleuren veters! 

Gerelateerde berichten

Bloemen voor bruiloften: Het juiste boeket kiezen

Bloemen spelen een centrale rol bij bruiloften, waar ze niet alleen schoonheid en kleur toevoegen, maar ook emotie en symboliek overbrengen. Het...

Lees meer

Over ons

Lees meer over bruiloften en hoe deze te organiseren. We geven je ook veel inspiratie in onze blogs. Lees snel verder.

Pagina's

Contactgegevens

Via info @ bridengroom.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden