Bride en Groom

4 extra tips voor een natuurlijke en stralende huid

Geplaatst op

In een eerdere blog hebben spraken we over de diverse soorten voeding en het gebruik van injectables om er op je bruiloft op je allerbest uit te zien. We hebben nog een paar extra tips voor je om je huid een natuurlijke en gezonde uitstraling te kunnen geven.

#1       Je gezicht reinigen

Het spreekt misschien voor zich, maar het regelmatig schoonmaken van je gezicht is essentieel om ervoor te zorgen dat je een gezonde en natuurlijke uitstraling hebt. De beste manier om natuurlijk en gezond te lijken is door het te zijn! Je kunt hiervoor gebruik maken van diverse soorten reinigingscrèmes. Daarnaast adviseren wij ook het dagelijks gebruiken van hydraterende crème.

#2       Je huid scrubben

Na verloop van tijd zullen er op de huid steeds meer dode huidcellen opstapelen. Hoewel dit heel natuurlijk is, geeft het niet de frisse die je graag zou willen. Afhankelijk van je huidtype kun je zo’n twee keer per week je huid scrubben. Welk type scrub je het beste kunt gebruiken, hangt erg af van je type huid. Laat je daarom adviseren door een schoonheidsspecialist.

#3       Niet onder de zonnebank

Een paar sessies onder de zonnebank kunnen je huid een mooie bruine kleur geven waardoor je een zomerse sfeer meeneemt naar je bruiloft. Dit kun je tot een paar dagen voor je trouwdag doen, maar wij raden af om dit de dag ervoor te doen. Als je namelijk onder de zonnebank gaat, kunnen sommige vormen van make-up minder goed blijven zitten als je het de volgende dag aanbrengt.

#4       SkinCeuticals

Tot slot kun je ook nog gebruik maken van skinceuticals. Dit zijn natuurlijke producten met een hoge concentratie van vitamine C en plantaardige antioxidanten. Dit zorgt voor een stevige en elastische huid en bescherming tegen de zon en vuil.

Gerelateerde berichten

Bloemen voor bruiloften: Het juiste boeket kiezen

Bloemen spelen een centrale rol bij bruiloften, waar ze niet alleen schoonheid en kleur toevoegen, maar ook emotie en symboliek overbrengen. Het...

Lees meer

Over ons

Lees meer over bruiloften en hoe deze te organiseren. We geven je ook veel inspiratie in onze blogs. Lees snel verder.

Pagina's

Contactgegevens

Via info @ bridengroom.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden