Bride en Groom

Een borstvergroting voor je bruiloft

Geplaatst op

Het is nog maar kort geleden: je vriend heeft je gevraagd om met hem te trouwen. Hij had erg groots uitgepakt en je was erg blij om hem een volmondig “JA” te zeggen. Jullie zijn allebei heel erg enthousiast en het plannen van de grote dag is van start. Elke jonge vrouw heeft er al over nagedacht over hoe ze eruit wil zien op haar grote dag. Misschien is het wat pondjes kwijtraken, fitter worden en steeds vaker ook een cosmetische ingreep zoals borstvergroting.

Trouwplanning en een borstvergroting

Het is iets waar je goed op vooruit moet plannen. Je kunt er immers niet tot op de laatste dag mee wachten zoals bijvoorbeeld je haar of je make-up! Er zijn gelukkig erg veel kalenders en planners die je kunnen helpen met het plannen van je bruiloft en de dingen eromheen zoals reserveringen, betalingen, etc. Er staat in deze kalenders en planners echter nooit iets in over een borstvergroting!

Herstel van een borstvergroting

Je moet je borstvergroting gedaan hebben nog vóórdat je een jurk en andere trouwkleding koopt. Je hebt gemiddeld zo’n 3 maanden nodig om te herstellen van de operatie. Je borsten zullen hun vorm krijgen na zo’n 3 tot 6 maanden. Wacht dus nog even met het bestellen van een sluier en trouwjurk! Desalniettemin heeft elke patiënt weer een ander herstelproces. Houd er dus ook rekening mee met dat het in sommige gevallen kan voorkomen dat de borsten zich niet symmetrisch herstellen. Dit betekent dat je er misschien op de grote dag, niet helemaal uit ziet zoals je had gedroomd.

Advies

Daarom benadrukken we nog eens dat je goed rekening moet houden met je herstel. Hoewel de indicatie vaak rond een half jaar zit, denken wij dat het beter is om de borstvergroting een jaar te doen vóór de grote dag. Als je niet zoveel tijd hebt, dan moet je jezelf écht minimaal 4 maanden de tijd geven. Als je borsten namelijk niet snel genoeg herstellen en in lijn lopen met je planning, kan je daar weer extra stress door krijgen. Dit is natuurlijk het laatste wat je wil!

Gerelateerde berichten

Bloemen voor bruiloften: Het juiste boeket kiezen

Bloemen spelen een centrale rol bij bruiloften, waar ze niet alleen schoonheid en kleur toevoegen, maar ook emotie en symboliek overbrengen. Het...

Lees meer

Over ons

Lees meer over bruiloften en hoe deze te organiseren. We geven je ook veel inspiratie in onze blogs. Lees snel verder.

Pagina's

Contactgegevens

Via info @ bridengroom.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden