Bride en Groom

Een perfecte glimlach voor de grootste dag uit je leven

Geplaatst op

Bij het plannen van je bruiloft zorg je dat elk detail tot in de laatste puntjes perfect geregeld is. Je hebt de mooiste jurk uitgekozen, de locatie is er een als uit een sprookjesboek en je favoriete trouw band is geboekt. De jurk die je hebt gekozen is stralend wit en eigenlijk zou je willen dat je tanden ook stralend wit zouden zijn. Goed nieuws! Hier kan je veel voor doen zodat je écht stralend naar het altaar loopt. Bij tandarts amsterdam vindt je verschillende methoden die zeer effectief zijn.

Tanden bleken

De snelste methode is het bleken van de tanden. De tandarts kan dit in de praktijk doen door de tanden te bewerken met een hoge concentratie van een bepaalde werkzaam stof waarna ze deze activeren met een speciale lamp. Op deze manier worden jouw tanden bleker zonder ze te beschadigen. In slechts één sessie kunnen jouw tanden al 12 tinten bleker zijn. Een andere veilige methode is dat de tandarts een afdruk maakt van je gebit, hier een beugeltje (bleeklepel) voor maakt en deze vervolgens meegeeft met een speciaal goedje. Door het goedje in de beugel te doen en deze in te doen kun je jouw tanden thuis bleken. 

Facings

Facings bleken niet alleen je tanden maar vullen ook gaatjes, scheurtjes en oneffenheden in. De tandarts plaatst dan schildjes gemaakt van porselein of ceramiek op je eigen tanden, ze lijken net echt en zorgen voor een perfect uitziend gebit. Deze methode is wel een stuk duurder dan tanden bleken maar hier zal je ook jaren na je bruiloft van genieten. Goede facings gaan namelijk minimaal 15 jaar mee. In veel gevallen zijn facings van ceramiek al in een afspraak te plaatsen.

AirSmile en Invisalign

Als je genoeg tijd hebt voor de bruiloft kun je er ook voor kiezen om een onzichtbare beugel te nemen. De beugels van AirSmile en Invisalign vallen niet op als je ze draagt. Denk niet aan een traditionele beugel met draadjes en slotjes maar aan een uitneembaar onzichtbaar bitje. Ideaal zou natuurlijk zijn als je de beugel voor je bruiloft niet meer nodig hebt maar het is helemaal niet erg om deze tijdens de bruiloft te dragen omdat hij echt bijna onzichtbaar is. Ook kun je hem op de grote dag gewoon uit doen als je dat liever hebt. Met een beugel zorg je dat je gebit recht komt te staan maar ze worden hier niet witter door. Daarom kun je het beste gaan voor tanden bleken of facings als je echt wilt stralen!

Gerelateerde berichten

Bloemen voor bruiloften: Het juiste boeket kiezen

Bloemen spelen een centrale rol bij bruiloften, waar ze niet alleen schoonheid en kleur toevoegen, maar ook emotie en symboliek overbrengen. Het...

Lees meer

Over ons

Lees meer over bruiloften en hoe deze te organiseren. We geven je ook veel inspiratie in onze blogs. Lees snel verder.

Pagina's

Contactgegevens

Via info @ bridengroom.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden