Bride en Groom

Hoe dragen modieuze mensen hun sokken

Geplaatst op

Sokken hebben een nieuwe functie gekregen. Ze functioneren namelijk tegenwoordig als fashion statement. Zijn witte sokken momenteel in? Is katoen het beste om te dragen? Hoe zit het met wollen sokken? Als dit soort vragen constant door je hoofd heen spoken, dan ben je bij ons aan het goede adres. In deze blog gaan we het namelijk hebben hoe de functie van sokken is veranderd, en hoe je ze tegenwoordig moet dragen.

De sok van nu!

Zoals je misschien al hebt gemerkt zijn sokken niet meer hetzelfde als vroeger. Vroeger waren het gewoon dingen waar je voeten in stak en droeg omdat ze je ze warm moest houden. Zwart was de standaard en ze werden gedragen op enkelhoogte. Nu is dat heel anders, sokken zijn heel belangrijk voor je outfit. Bedsokken zo’n groot deel uitmaken van je outfit, is al een tijdje zo. Vanaf 2017 kwam dit echt een beetje op. Toen gingen ook designers van bekende merken zoals Prada en Gucci met het design van de sok spelen. Je zult ook tegenwoordig zien als je om je heenkijkt, dat mensen hun sokken steeds hoger dragen en ook echt als accessoires zien.

Wat voor sok moet ik nu dragen?

Als jij je afvraagt wat nou echt de sok van nu is, dan zul je niet zo snel achter het antwoord komen. Bekende designers geven aan dat je met een sok wel echt je outfit af kan maken, maar het moet wel echt perfect passen. Wat sokken namelijk kunnen doen, is een beetje lef aan je outfit geven, een beetje een edge.

Sokken omhoog dragen of niet?

Het korte antwoord op deze vraag is: ja! Als je sokken namelijk omhoog draagt, heb je ze ook niet een beetje opgekropt bij je enkels zitten. Dit zorgt namelijk een beetje voor een rommelige uitstraling. Ook met een korte broek wordt het aangeraden om je sokken gewoon lekker omhoog te dragen. Zelfs wollen sokken vallen onder deze regel.

Gerelateerde berichten

Bloemen voor bruiloften: Het juiste boeket kiezen

Bloemen spelen een centrale rol bij bruiloften, waar ze niet alleen schoonheid en kleur toevoegen, maar ook emotie en symboliek overbrengen. Het...

Lees meer

Over ons

Lees meer over bruiloften en hoe deze te organiseren. We geven je ook veel inspiratie in onze blogs. Lees snel verder.

Pagina's

Contactgegevens

Via info @ bridengroom.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden