Bride en Groom

Hoe kies je de perfecte oorbellen bij de halslijn van je bruidsjurk?

Geplaatst op

Na het vinden van de perfecte trouwjurk is het tijd om na te gaan denken over de kleine details, waardoor je hele look wordt afgemaakt. De uitdaging bij accessoires bij je trouwlook is om het niet te heftig te maken. Je wilt er immers niet bijlopen als een kerstboom. Soms heb je veel minder accessoires nodig dan je denkt. Bij het uitzoeken van oorbellen is het belangrijk deze te matchen met 3 dingen. 1. Je trouwjurk, 2. De halslijn van de trouwjurk en 3 je bruidskapsel. Kijk voor de mooiste zilveren oorbellen op de website www.zilveren-oorbellen.nl

Lage V-nek en een laag uitgesneden rug

Bij een V-nek denken vrouwen vaak meteen aan de ketting. Dit is zeker een mooie optie, maar je kunt er ook voor kiezen om lange opvallende, echte statement oorbellen te dragen. Dit kan de perfecte detail zijn bij een V-nek jurk. Een mooie subtiele sluiter maakt de look af. 

Een off-the-shoulder jurk

Een off-the-shoulder jurk staat erg sensueel, chique en vrouwelijk. Een off-the-shoulder jurk trekt de aandacht naar de hals, het gezicht en de schouders op een mooie manier. Het is dan ook niet nodig om dit gebied te over-accentueren. Eenvoudige, strakke lange oorbellen of kleine zilveren glinsterende knopjes is alles wat je nodig hebt. Een kroontje of opvallend haar accessoire met een mooie sluier eroverheen doet wonderen voor je look. 

Een long sleeve jurk

Wees niet bang om lange mouwen te combineren met langere oorbellen als je jurk een open rug heeft. Als je rug meer gesloten is, kies dan voor tijdloze parel- of kristallen knopjes om de details rond het gezicht en de halslijn minimaal te houden. 

Een jurk met een sweetheart hals

Met dit type jurk ligt de wereld aan accessoires aan je voeten. Een ketting, oorbellen en hoofdstukjes werken allemaal samen. Maar let er ook hier op dat je het niet té gek maakt. Als je graag een kroontje wilt dragen, hoef je hier niet per se grote oorbellen te dragen. Een mooie kristal knopje doet dan al wonderen. De aandacht blijft dan gevestigd op je gezicht en de jurk.

Gerelateerde berichten

Bloemen voor bruiloften: Het juiste boeket kiezen

Bloemen spelen een centrale rol bij bruiloften, waar ze niet alleen schoonheid en kleur toevoegen, maar ook emotie en symboliek overbrengen. Het...

Lees meer

Over ons

Lees meer over bruiloften en hoe deze te organiseren. We geven je ook veel inspiratie in onze blogs. Lees snel verder.

Pagina's

Contactgegevens

Via info @ bridengroom.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden