Bride en Groom

Huidadvies voor op je trouwdag

Geplaatst op

Een bruiloft is voor veel mensen de belangrijkste dag in het hele leven. De dag waar ze al die jaren en misschien wel hun hele jeugd naar uit hebben gekeken. Vrouwen willen er op die dag op hun best uitzien. Alleen heb je er invloed op wat bijvoorbeeld de staat van je huid is die dag? In dit artikel geven we je een aantal huidtips om stralend voor de dag te komen op je trouwdag.

Tips voor een perfecte huid op de bruiloft

Er zijn een aantal handigheidjes voor een mooie huid op je trouwdag. Onderstaande tips willen we je in ieder geval meegeven om te kunnen stralen op je bruiloft:

  1. Laat genoeg tijd zitten tussen het douchen en het doen van de make-up. Spring dus vroeg onder de douche, zodat je qua planning niet in de knoop komt.
  2. Reinig je gezicht en gebruik vervolgens een brightening product met een kalmerend product hierover heen.
  3. Bescherm de huid met zonnebrand of iets dergelijks. Bij een felle zon overdag wil je namelijk niet het risico lopen op een rode, verbande huid in de avonduren van je trouwdag.
  4. Breng een primer aan onder de make-up. Primers zorgen voor een egale huid en verfijnen poriën. Ook blijft make-up met primers beter zitten dan zonder.
  5. Gebruik minerale make up. Minerale make up trekt niet in je huid en blijft ondanks tranen goed zitten. Want ja, er kunnen nog wel eens tranen vloeien op je bruiloft.

Huidtherapie

Wil je een nog betere voorbereiding voor een stralende huid op de grote dag? Er zijn in Nederland een aantal klinieken die gespecialiseerd zijn in huidtherapie. Polikliniek De Blaak is een kliniek die hierin gespecialiseerd is. Je kunt bij deze kliniek terecht voor acne behandeling, chemische peeling, couperose behandeling, dermaten, elektrische epilatie, fractionele CO2-laser, laser ontharen, microdermabrasie en vaatlaser. Benieuwd wat de specialisten van Polikliniek De Blaak je aanraden voor je grote dag? Vul dan het contactformulier in en ze nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gerelateerde berichten

Bloemen voor bruiloften: Het juiste boeket kiezen

Bloemen spelen een centrale rol bij bruiloften, waar ze niet alleen schoonheid en kleur toevoegen, maar ook emotie en symboliek overbrengen. Het...

Lees meer

Over ons

Lees meer over bruiloften en hoe deze te organiseren. We geven je ook veel inspiratie in onze blogs. Lees snel verder.

Pagina's

Contactgegevens

Via info @ bridengroom.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden