Bride en Groom

Onze leuke suggesties voor je huwelijksreis

Geplaatst op

Misschien heb je al heel veel uitgegeven aan je bruiloft en wil je graag een huwelijksreis die een beetje dicht bij huis is. Vergis je niet, ook in Nederland zijn er tal van opties waaruit je kunt kiezen om een bijzondere en unieke ervaring te hebben. In deze blog geven we je graag een aantal ideeën voor het vieren van je huwelijk op Nederlandse bodem. Lees daarom snel verder en ontdek hoe Nederland een perfecte bestemming kan zijn voor het huwelijksreis van dit nieuwe echtpaar!

Wellness hotel

Als je graag heerlijk tot rust wil komen en als jullie ervan houden om te ontspannen, dan kan een wellnesshotel een leuke oplossing zijn voor het genieten van een tijdje samen als onderdeel van jullie nieuwe leven. Een Wellness hotel is een hotel waarbij een wellnesscentrum zit inbegrepen. Dat betekent dus dat je gebruik kunt maken van alle verschillende faciliteiten die er in het wellnesscentrum aanwezig zijn, naar alle vrijheid kunt genieten van wat glaasjes wijn of frisse biertjes en vervolgens je huwelijksnacht door kunt brengen in een de meest luxueuze hotelkamers die je kunt voorstellen.

Ben je op zoek naar een goed Wellness hotel? Dan adviseren we je het Wellness hotel van SPA Zuiver.

Huisje in de natuur

Als jullie een echtpaar zijn dat ervan houdt om te genieten van lange wandelingen in de natuur en er graag op uit trekken, dan kun je overwegen om een huisje in de natuur te huren. Nederland heeft veel prachtige plekken waar je intens kunt genieten van ongerepte natuur en volop wild life. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een huisje midden op de Veluwe, waarbij je zomaar wakker kunt worden met reeën of zwijnen in je achtertuin! Als je meer houdt van de zee en het strand, dan kun je een huisje huren langs de kust: van Zeeuws Vlaanderen, tot Schiermonnikoog!

Gerelateerde berichten

Bloemen voor bruiloften: Het juiste boeket kiezen

Bloemen spelen een centrale rol bij bruiloften, waar ze niet alleen schoonheid en kleur toevoegen, maar ook emotie en symboliek overbrengen. Het...

Lees meer

Over ons

Lees meer over bruiloften en hoe deze te organiseren. We geven je ook veel inspiratie in onze blogs. Lees snel verder.

Pagina's

Contactgegevens

Via info @ bridengroom.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden