Bride en Groom

Overweeg je fillers voor je bruiloft? Lees dan eerst dit!

Geplaatst op

Je grote dag staat voor de deur, dus je wil er vanzelfsprekend op je allerbest uitzien! Misschien wil je die paar rimpels toch graag laten opvullen met fillers. Er zitten echter wel risico’s verbonden aan fillers laten injecteren. Daarom hebben we een aantal tips voor je waarmee je het risico op complicaties, bijwerkingen of andere problemen kunt verlagen. Zo kun je met een gerust hart ervoor zorgen dat je op je bruiloft op je allermooiste bent!

Wees niet te gierig

Hollanders letten van nature graag op de prijs. In sommige gevallen moeten we echter gewoon accepteren dat iets wat we graag willen nu eenmaal een paar tientjes meer kost. Zeker in het geval van fillers, moet je je niet laten leiden door het prijskaartje. Zorg ervoor dat je een goede kliniek benadert en dat je niet bij een goedkopere praktijk zit. Je wil immers niet een gokje wagen met je gezicht als de inzet!

Laat het doen in een kliniek

Net als bij alle andere ingrepen, is het van groot belang dat de ingreep wordt gedaan met behulp van steriele materialen om zo de kans op infecties en latere complicaties zo klein mogelijk te maken. Om ervoor te zorgen dat je zeker weet dat je dit risico hebt ingeperkt, raden we je aan om ervoor te zorgen dat je de fillers niet laat doen in een beauty salon, iemands werkkamer, een hotel, een resort of iets anders wat niet lijkt op een klinische medische omgeving.

Gebruik voldoende zonnebrandcrème

Wil je ervoor zorgen dat de fillers langer goed blijven en ze tegelijkertijd beschermen tegen een verandering in het huidpigment? Dan doe je er goed aan om voldoende zonnebrandcrème te gebruiken als je naar buiten gaat. Je wil namelijk graag zo lang mogelijk kunnen genieten van je nieuwe uitstraling!

We hopen dat je met bovenstaande tips een stuk langer kunt genieten van je nieuwe fillers. Mocht je toch nog vragen hebben over deze voorgestelde tips? Dan kun je ze altijd het beste bespreken met de plastische chirurg waarbij je de behandeling wil gaan ondergaan.

Gerelateerde berichten

Bloemen voor bruiloften: Het juiste boeket kiezen

Bloemen spelen een centrale rol bij bruiloften, waar ze niet alleen schoonheid en kleur toevoegen, maar ook emotie en symboliek overbrengen. Het...

Lees meer

Over ons

Lees meer over bruiloften en hoe deze te organiseren. We geven je ook veel inspiratie in onze blogs. Lees snel verder.

Pagina's

Contactgegevens

Via info @ bridengroom.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden