Bride en Groom

Pampers Simply Dry aanbiedingen

Geplaatst op

Pampers Simply Dry luiers zijn één van de goedkopere luiers die Pampers aanbiedt. Voorheen waren deze luiers de goedkoopste, inmiddels zijn dat de Sleep & Play luiers. Simply Dry Pampers zijn wat ouder en zodoende minder gemakkelijk te vinden in de winkel of online. Op onze website verzamelen wij alsnog Simply Dry aanbiedingen. Het is dus niet onmogelijk om deze luiers toch aan te schaffen. Omdat er minder regelmatig aanbod is voor deze luiers, wil je er het liefst zo snel mogelijk bij zijn als ze wel opduiken. Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte bent van Pampers Simply Dry aanbiedingen.

Hoe Simply Dry je baby droog houdt

Hoewel Pampers Simply Dry je baby geen 12 uur lange droogte kunnen garanderen, hoef je je met deze luiers ook niet druk te maken over veel verschonen. De luier blijft lang genoeg droog, zodat je prima lange afstanden kunt reizen zonder een pauze te hoeven nemen voor het verschonen van de luier. De luier bestaat uit meerdere laagjes. Er zit een dun laagje tussen de huid en de absorberende laag van de luier. Dit laagje ventileert goed en zorgt op die manier ervoor dat de billetjes van jouw baby snel weer opdrogen. Het vocht wordt direct in de dikkere laag hieronder opgeslagen.

In vergelijking met andere Pampers

Dat de Simply Dry luier goedkoper is dan andere luiers heeft niet alleen te maken met het aantal uur dat je zonder verschonen kunt doorkomen. Andere luxere luiers hebben bijvoorbeeld ook een plasindicator die aangeeft hoe vol de luier zit door een strook materiaal die steeds donkerder geel kleurt. Dit is geen cruciaal onderdeel voor een luier en de Simply Dry is dan ook een meer dan prima keuze. In de Pampers Simply Dry luier heeft je baby genoeg comfort en bewegingsvrijheid. De luier is comfortabel om in te kruipen, slapen en spelen.

Gerelateerde berichten

Bloemen voor bruiloften: Het juiste boeket kiezen

Bloemen spelen een centrale rol bij bruiloften, waar ze niet alleen schoonheid en kleur toevoegen, maar ook emotie en symboliek overbrengen. Het...

Lees meer

Over ons

Lees meer over bruiloften en hoe deze te organiseren. We geven je ook veel inspiratie in onze blogs. Lees snel verder.

Pagina's

Contactgegevens

Via info @ bridengroom.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden