Bride en Groom

Weer een mooie glimlach, leuk voor je bruiloft

Geplaatst op

De bruiloft is natuurlijk de leukste dag van je leven en die mag niet verpest worden door het gevoel dat je niet kunt lachen zoals je wilt lachen. Door de jaren heen kunnen je tanden verkleuren door wijn en koffie en dat maakt dat je soms een beetje verlegen kan zijn om lachen. Dit is sowieso een gevoel dat niet echt productief is en daarom raden we je aan om er direct mee te stoppen. Wanneer je er iets aan wilt doen, dan is het wel erg leuk dat er mogelijkheden zijn waarmee je dit kunt doen. De tandarts wil je graag helpen. Je kunt terecht bij verschillende tandartsen, maar wij raden tandartsutrecht.nl aan. 

Facings maken je gebit weer mooi

Er is een behandeling beschikbaar bij de tandarts waarmee jij je glimlach weer kunt krijgen zoals op je 21e verjaardag. Dat is erg fijn als je gaat trouwen omdat je dan natuurlijk extra zeker wilt zijn dat alles perfect gaat, want het is immers de mooiste en leukste dag van je leven zeggen ze. Met facings is het mogelijk om deze resultaten te bereiken, dan vraag je je misschien af: ´hoe zit dat dan concreet´? Dit is heel makkelijk aan te geven, dit zijn namelijk schildjes die voor je tanden gaan, waardoor er een correctie kan gemaakt worden van bijvoorbeeld een verkleurde of scheefstaande tand. Je behoudt dus je natuurlijke tanden, maar er wordt gewoon een jasje voor gedaan. Neem contact op met facings utrecht voor meer informatie. 

Bleekbehandeling

Wanneer je geen schildjes op je tanden nodig hebt, maar wel graag wittere tanden wilt, dan is het mogelijk om een bleekbehandeling te laten doen bij de tandarts. Deze behandeling, evenals de behandeling met facings, is volstrekt pijnloos en snel gebeurd. De tandarts gaat met peroxide je tanden witter maken waardoor je kunt genieten van een heldere stralende glimlach op je bruiloft. Dat zal de gasten en de bruidegom of bruid niet ontgaan.

Gerelateerde berichten

Bloemen voor bruiloften: Het juiste boeket kiezen

Bloemen spelen een centrale rol bij bruiloften, waar ze niet alleen schoonheid en kleur toevoegen, maar ook emotie en symboliek overbrengen. Het...

Lees meer

Over ons

Lees meer over bruiloften en hoe deze te organiseren. We geven je ook veel inspiratie in onze blogs. Lees snel verder.

Pagina's

Contactgegevens

Via info @ bridengroom.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden